STORM KÜRESEL TEKNİK DİREKTÖRÜ PETER SOMOFF TÜRKİYE’DE

PETER SOMOFF

PETER SOMOFF

Dünyaca ünlü top firması STORM’un Küresel Teknik Direktörü Peter Somoff 16 Mart’ta Bilkent Rollhouse’da seminer verecek ve hatlarda sporcularla çalışmalar yapacak.

PBA oyunculuğu geçmişi yanında Proshop ve Top delme konularında uzman olan Peter Somoff, yıllardır dünyanın her yerinde Storm kadrosundan üst düzey sporcularla çalışıyor. Aynı zamanda USBC Gold Coach ve Avrupa Federasyonu 3. seviye antrenörü olan Somoff gittiği ülkelerde seminerler ve hatlarda çalışmalar yaparak sporcuların gelişmesine yardımcı oluyor.

16 Mart tarihinde bizlerle olacak Peter Somoff vereceği seminerin ardında hatlarda sporcularla çalışarak onlara yardımcı olacak tavsiyeler verecek.

storm-rotogrip.png

SEMİNER: ÜST DÜZEY SPORCU OLMAK - Nasıl Yapıyorlar?

Dünya’nın pek çok bowling ülkesinde PBA ve benzeri seviyede pek çok sporcu ile çalışan Peter Somoff bu seminerde gerçek veriler ve hikayelerle Üst Düzey Sporu olmanın sırlarını anlatacak. Sporcuların nasıl çalıştıklarından, zor durumlarla nasıl mücadele ettiklerine, ekipmanlarından, taktiklerine kadar örneklerin sunulacağı ve Somoff’un renkli kişiliği ile zenginleşecek kaçırılmayacak bir seminer.

16 Mart 13:30

Ücretsiz

HATLARDA ÖZEL ÇALIŞMA*

Hatlarda yapılacak bu çalışmalarda sporcuların Specto atış analiz sistemi ile atışları değerlendirilecek, performans raporları oluşturulacak ve Peter Somoff ve diğer antrenörlerden oyunları ile ilgili ipuçları alacaklardır.

Peter Somoff’un yanında Avrupa Federasyonu Eğitim Komitesi Başkanı ve ETBF 3. seviye antrenörü Önder Gürkan, Avrupa Federasyonu Eğitim Komitesi Eğitmeni ve ETBF 3. seviye antrenörü Gediz Ege ve Storm Türkiye sporcu temsilcisi ve ETBF 1. Seviye Antrenörü Milli Sporcu Tolga Şişmanoğullar hatlarda sporculara yardımcı olacaklar.

15:30-18:30

Ücretsiz

*Sınırlı sayıda yer olduğu için lütfen önceden rezervasyon yaptırınız. Antrenörlerin daha iyi ilgilenebilmeleri için çalışmalar iki veya üç grup halinde yapılacaktır.

Türkiye'ye gelen ilk STORM temsilcisi olarak Peter Somoff’un bizlerle buluşmasında destekleri olan Storm firmasına ve Rollhouse Bowling Salonu’na çok teşekkür ediyoruz.


Kayıtlar ve Bilgi: Duygu Gürkan – info@trianka.com