TRIANKA ANTRENÖRLERİ ETBF ULUSLARARASI BOWLING ANTRENÖRLÜK KONFERANSINDA

Bu sene 3. düzenlenecek olan pek çok ünlü antrenör ve uzmanın katılacağı ve sunuşlar yapacağı ETBF Uluslararası Bowling Antrenörleri Konferansı’na antrenörlerimiz sadece katılımcı değil aynı zamanda eğitmen ve konuşmacı olarak katılacaklar.

Avrupa Bowling Federasyonu Eğitim Komitesi Başkanı olan antrenörümüz Önder Gürkan ve Avrupa Federasyonu Eğitmen/Danışmanı olan antrenörümüz Gediz Ege konferanstan önce ve sonra düzenlenecek 2. ve 3. Seviye antrenörlük eğitimlerinde ve Top Delme eğitiminde dersler verecekler. Bu sene ilke kez düzenlenecek olan ETBF Top Delme seminerinin ana içeriklerini Gediz Ege hazırladı.

Ayrıca Önder Gürkan Konferans sırasında "Derin Antrenman - Bowling Eğitiminde Derin Antrenman Sağlanması" konusunda bir sunuş yapacak.

ETBF Uluslararası Antrenörlük semineri 18-20 Eylül tarihleri arasında Finlandiya’nın Kuortane şehrinde yapılacak. ETBF 2. Seviye Antrenörlük kursu ve Top Delme Kursu ise
14-17 Eylül tarihlerinde yapılacak. 21-26 Eylül tarihlerinde ise Avrupa’nın en üst düzey antrenörlük programı olan 3. seviye Antrenörlük kursu düzenlenecek.

Detaylı bilgiler için: www.bowlingconference.com